Utebanorna stängda

 

Våra fina utebanor har stängts för säsongen. 13 oktober förberedde vi banorna för vinterväder. Vi återkommer senast i början av maj.
Vi hyr ut banor under vår och sommar både till enstaka timmar och många timmar.

 

Kuponger för enstaka timmar kan köpas i Hemköp (postkassan). Priset är är 80 kr per timme för seniorer och 40 kr för juniorer. (Gäller både medlemmar och icke medlemmar.)

MEDLEMMAR kan dock också lösa SÄSONGSKORT och spela hur mycket de vill på ledig tid, dock får man boka max två timmar i veckan i förväg. Korten kostar 350 kr för senior, 100 för junior och 500 för familj. Det räcker om ena spelaren har ett säsongskort. Det räcker med juniorkort om ena parten är junior. Kupongerna eller kortnumret måste sättas upp på anslagstavlan INNAN man börjar spela.

Maila vår kassör Rikard Carlsson (KLICKA HÄR) och meddela vilken slags kort du vill ha, kom ihåg att också betala medlems-avgiften! Betala på plusgiro 24 52 66-2, meddela kassören exakt vad inbetalningen gäller. Vi måste också be om alla medlemmars hela personnummer, ett krav från Riksidrottsförbundet. Likaså adress och telefonnummer, gärna också mailadress, så ni kan få veta vad som händer inom klubben.

Så här bokar du en bana

Billigast blir det om du blir medlem och beställer ett säsongskort. Det betalar sig på några få speltimmar. (Läs mer längre ner.) Läs om medlemsavgiften på sidan klubbfakta.
Säsongskort kostar 500 kr för familj, 350 för senior och 100 för junior. Då får du spela i princip så mycket du vill från maj till och med september så länge banorna är lediga! Dock får du boka högst två timmar per vecka i förväg. Medlemsavgift kostar 200 försenior, 100 för junior (upp till 20 år) och 350 för hel familj.

Avgiften för att spela i KM (klubbmästerskapet) ingår i säsongskortet. (För juniorerer kostar KM dock ingenting och säsongskortet är oförändrat billigt.)


Oavsett hur du löser betalningen måste du skriva upp din tid på listan vid banorna INNAN du börjar spela. Om du köpt kupong måste en sådan klistras upp.


Banorna är tyvärr ganska regnkänsliga eftersom de ligger i en gammal sankmark och det är förbjudet att spela om banorna är mjuka och smetiga. Kan ni inte spela på bokad bana p g a regn har ni rätt till en ny kupong, hör av er till någon i styrelsen.

Vid banorna låg också förr vår klubblokal, som stängdes efter branden i december 2014. Klubben har åter nycklar till lokalen men måste numera dela den med andra grupper. Vi sköter själva banorna med materiell hjälp från Lunds kommun.


Spelsugna kan anmäla sig till vår STEGE och möta nya motståndare. (Klicka för mer information.)

STRÄNGA RACKETEN? Maila till

Dag Skanne genom att klicka här.

DTK har köpt en ny bollmaskin, tillsammans med Veberöds Tennisklubb. Den invigdes veckan före påsk och ersätter en äldre maskin som inte längre fungerar.