Utebanorna öppnas

 

Våra fina utebanor vid Dalbybadet är öppna sedan början av maj. Först 26 oktober astänger vi banorna, det går alltså fortfarande att spela.

I år ska ni inte längre boka på en lista vid banorna utan på webben via https://www.bokatennis.nu/dalbytk. Du kan alltså sitta hemma eller var som helst och boka via datorn eller mobilen.

 

Vill du spela på våra banor ska du gå till https://bokatennis.nu/dalbytk. Följ instruktionerna där.

Registrera dig första gången som ny användare med egen kod (skriv upp koden så du kan logga in igen) och betala sedan in minst 160 kr. Du kan betala med bankkort eller swish. För de pengarna kan du boka banor enstaka timmar (100 kr för senior, icke medlem och 50 kr för junior, icke medlem.) Välj gärna att betala medlems-avgiften så spelar du billigare och får rätt att köpa sommarkort. Med sommarkort kan du spela ett obegränsat antal timmar men då behöver du sätta in lite mer pengar.


Du kan också senare gå till ”Mina uppgifter” och till höger på sidan välja att betala medlemsavgift, då spelar du billigare på enstaka timmar (80 kr respektive 40 kr). Du kan då också hitta andra spelare inom klubben. Men framför allt så kan du gå vidare och köpa sommarkort. Dessa kostar 350 kr för senior och 100 för junior. Den tidigare kategorin sommarkort för familjer har vi tvingats ta bort då den inte finns i bokatennis program. Men ett junior- och ett seniorkort borde räcka för de flesta familjers behov. Det räcker nämligen att en person på banan har sommarkort för att den ska kunna boka.


Om det regnar när du skulle spela så kan du anmäla det på bokatennis så betalas pengarna tillbaka efter en kontroll.


Om bokningsprogrammet strular – eller du saknar dator och smartphone – kan du kontakta Mats Nygren, tel: 0708-220187, eller Rikard Carlsson. (klicka för emailadresser) Detsamma gäller om du redan är medlem men vill kunna boka banor.


Det är i princip möjligt att betala på det gamla sättet via DTK:s plusgiro 24 52 66-2. Meddela i så fall vår kassör Rikard Carlsson via mail exakt vem inbetalningen gäller och vad du vill ha. Ju fler uppgifter du lämnar desto bättre. (klicka på namnet ovan.)


Vi måste be om alla medlemmars personnummer eller åtminstone födelsedatum, ett krav från Riksidrottsförbundet. Likaså adress och telefonnummer, gärna också mailadress, så ni kan få veta vad som händer inom klubben. Personuppgifter rapporteras vidare till Svenska Tennisförbundet en gång om året, men används inte till någonting annat.

Så här bokar du en bana

Icke medlem spelar för 100 kr per timme eller 50 kr för junior. Medlemmar spelar på enstaka timmar för 80 respektive 40 kronor. Billigast blir det om du blir medlem och beställer ett sommarkort. Det betalar sig på några få speltimmar.  Medlemsavgift kostar 200 för senior, 100 för junior (upp till 20 år) och 350 för hel familj.
Sommarkort kostar fortfarande 350 för senior och 100 för junior. Då får du spela/boka i princip så mycket du vill från maj till och med september så länge banorna är lediga! Dock får du boka högst två timmar i förväg. Den tidigare möjligheten att köpa sommarkort för hela familjen försvinner då den inte finns i utbudet från bokatennis.nu. Men ett senior- och junior-sommarkort räcker nog i de flesta fall – och kostar faktiskt mindre.

Avgiften för att spela i KM (klubbmästerskapet) ingår i säsongskortet. (För juniorerer kostar KM dock ingenting och sommarkortet är oförändrat billigt.)


Banorna är tyvärr ganska regnkänsliga eftersom de ligger i en gammal sankmark och det är förbjudet att spela om banorna är mjuka och smetiga. Drabbas ni av regn kan ni anmäla detta i det nya systemet och få pengarna tillbaka.


Spelsugna kan anmäla sig till vår STEGE och möta nya motståndare. (Klicka för mer information.)


HÄR FINNS VI!

STRÄNGA OM RACKETEN? Maila till

Dag Skanne genom att klicka här.

DTK har köpt en ny bollmaskin, tillsammans med Veberöds Tennisklubb. Den kan användas i organiserad träning under sommartid.

Bokning måste göras INNAN man börjar spela. Spelare som inte bokat kan avvisas.
Det räcker med juniorkort om ena parten är junior.