DTK fyllde 50 år

Dalby Tennisklubb har årsmöte tisdag 25 februari kl 19.00 i Idrottens hus, Dalby Centrum. Alla medlemmar är välkomna. Meddela gärna ordförande så får ni något att äta under mötet. Läs gärna vår årsberättelse för 2019.

Pasted Graphic

Dalby Tennisklubb fyllde 50 år 2019. Det firade vi med en fest lördagen den 24 augusti. Vi samlades ett 40-tal personer och hade jättekul med nostalgiska minnen och bilder, lekar, mat och dryck.
Foto: Camilla Persson

Pasted Graphic 1 På bilden syns Camilla Persson, Solveig Andersson och Evy Nilsson.

Vi vill bygga en padel-bana

DTK höll årsmöte 27 februari 2019. Styrelsen omvaldes i sin helhet (namnen ser ni här intill i högra marginalen). Även valberedning och revisorer (Stig-Olof Larsson och Lars Wahlgren) valdes om och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Mer intressant var att Fredric Medin lämnat in en motion om att klubben ska undersöka möjligheterna att anlägga en padelbana intill de nuvarande utebanorna för tennis. Vi ansöker nu om stöd i olika fonder. Lunds kommun har ställt sig positiv.

Banor ska från i år bokas via webben i stället för papperslistor vid banorna. Se mer om detta
här.

Mats Nygren, ordförande (kontakt, se högerspalten)

Allmän info om vår klubb:

Klubbens två utebanor ligger naturskönt vid Dalbybadet, där vi även förr hade en klubblokal. Se på “Utebanorna” hur du hyr bana eller skaffar sommarkort.
Vi har tennisskola för juniorer två veckor under sommaren, en bra chans att prova på sporten. Vi erbjuder ibland också vuxenträning till nybörjare och något mer avancerade.

Vintertid erbjuder vi träning för våra juniorer i Nyvångshallen. Vi har viss aktivitet i hallen i Veberöd respektive Staffanstorp. DTK har normalt två lag i seriespel, vinter som sommar. Ett damveteranlag och ett herr-veteranlag. I år kanske vi även ställer upp ett 20-årslag.


Bli medlem i DTK Vad kostar det då att bli medlem i DTK?

Årsavgiften är låg, det kostar bara 200 för seniorer och 100 kr för juniorer (t o m 18 år), Anmälan sker via www.bokatennis.nu/dalbytk (Också möjligt via plusgiro: 24 52 66-2.) Det finns även ett familjemedlemskap som kostar 350 kr för ett år för hela familjen.

Adress till DTK
Dalby Tennisklubb, c/o Mats Nygren, Spannmålsvägen 44, 247 55 Dalby
Tel 0708-22 01 87 C/o Mats Nygren
Plusgiro: 24 52 66-2
organisationsnummer: 845001-0189
RF-nummer: 17171

(DTK har även en provisorisk och icke uppdaterad hemsida hos Riksidrotts-förbundets Idrott-on-line: www6.idrottonline.se/DalbyTK-Tennis)