Våra fina utebanor öppnades de sista dagarna i april. Vi hoppas ha fått full funktion på MATCHi.se.

För att boka banor använder du MATCHi.se. Där kan du också bli medlem och beställa t ex juniorträning. Så här går det till:

Via
https://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb kommer du direkt till vår sida hos MATCHi. Här kan du inte bara boka – efter registrering – utan också bli medlem och, om du vill spela mycket och billigt, köpa säsongskort. OBS, det finns även ett familjemedlemskap för familjer med fler än två tennisspelare. Om du var med i fjor finns du kvar och du kan uppdatera ditt medlemskap.

Enklast är kanske att använda appen MATCHi.
Alternativt, om du är i MATCHi.se så klicka på "ANLÄGGNINGAR” och skriv in ”Dalby” i sökrutan tlll vänster, så dyker vår sida upp. (Du kan t ex klicka på vårt emblem så kommer du till vår sida. Här kan du boka bana eller köpa medlemskap och se övriga aktuella erbjudanden. Men först måste du registrera dig. ”Registrera dig här” står det högt upp på sidan, under den gröna banderollen. Klicka på de blå bokstäverna och skriv in epostadress, namn med mera samt ett valfritt lösenord som ska skrivas in två gånger. Klicka sedan på SKAPA KONTO. Ni behöver då också uppge ert bankkontonummer. Lägg lösenordet på minnet!

Nu ska ni kunna återvända till bokningssidan:
http://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb. Om det hakar upp sig så finns det en hjälpfunktion.

Förutom denna sida kan man också ladda hem MATCHi:s app för Iphone eller Android för att boka banor med mera. Det är möjligen enklare.

Man kan hyra DTK:s banor på 60, 90 eller 120 minuter. Men högst en gång per dag och bara en gång framåt i tiden per tillfälle. Vecko-abonnemang erbjuder vi inte. OBS: Du bokar en halv timme i taget eller
väljer knappen "BOKA FLERA” och markerar så många halvtimmar som ni vill spela. Hela timmar kostar 100 kr per timme för icke medlemmar och 80 kr för medlemmar som är seniorer (över 20 år). För juniorer kostar det 50 kr respektive 40 kr. (Alltså 20 % billigare för medlem.)

Observera att det finns ett familjemedlemskap på 350 kr som lönar sig för familjer där fler än två spelar tennis. Som medlem kan man även köpa säsongskort och spela på vilka lediga tider som helst.

Så här går det till att boka:
1) Om det är första gången: REGISTRERA dig med alla efterfrågade uppgifter (sök på Dalby så hittar du klubben). Lägg ditt lösenord på minnet. K
oppla ditt bankkort till kontot. Nu kan du boka speltid. Vill du köpa säsongskort och spela "gratis" så måste du också vara medlem.
2)
MEDLEMSKAP bör alltså köpas före ett ev säsongskort. Erbjudandet står på en liten blå platta mitt på sidan (fast till höger). Klicka på den och lämna begärda uppgifter.
3) På samma sida finns också erbjudandet om SÄSONGSKORT. Hos MATCHi kallas sådana klippkort. Med ett sådant kan du alltså boka gratis. Bli därför inte förskräckt när du bokar tider för att det dyker upp en uppgift om priset för varje bokning du gör. Med säsongskort slipper du betala!

4) SÄSONGSKORT kostar 350 kr för senior och 100 kr för junior och gäller hela utesäsongen in i oktober. Ett junior- och ett senior-säsongskort borde räcka för de flesta familjers behov. Det räcker nämligen att en person på banan har säsongskort för att den personen ska kunna boka banan.
Du kan dock bara boka en gång i förväg och bara under en vecka framåt.
Bokade tider kan avbokas på samma sida där de bokats. Kontakta klubben om det regnar när du ska spela och du har betalt, så kan vi ge en kompensationstid. (Har du säsongskort spelar det ju ingen ekonomisk roll om en timme blir inställd.) Det är förbjudet att spela om banan är mjuk och smetig! Det är förbjudet att spela på blöt bana!

Det är också här på sidan som du (senare) kan boka in juniorer för SOMMARTENNIS under sommarlovet eller INOMHUSTRÄNING under hösten.
SUPPORT:
Var inte rädd att höra av dig om det hakar upp sig hos MATCHi. Börja gärna med företagets egen hjälp-sida kolla på:
www.help.matchi.se . Du kan också fråga dem via support@matchi.se .
Om bokningsprogrammet strular – eller du saknar dator och smartphone – kan du kontakta Mats Nygren, tel: 0708-220187, (klicka för emailadress).

Tyvärr har DTK inga egna innebanor förutom att vi hyr Nyvångshallen på söndagsförmiddagarna enbart för juniorträning. Träning på vintern måste ske hos andra klubbar med egna hallar som närmast finns i Södra Sandby, Veberöd, Staffanstorp och Lund.
Sidbyte och koll av ställningen

Det är i princip möjligt att betala MEDLEMSAVGIFT även på det gamla sättet via DTK:s plusgiro 24 52 66-2. Meddela i så fall Mats Nygren via mail så vi vet exakt vem inbetalningen gäller och vad du vill ha. Ju fler uppgifter du lämnar desto bättre. (klicka på namnet ovan.)


PERSONUPPGIFTER: Vi måste be om alla medlemmars personnummer eller åtminstone födelsedatum, ett krav från Riksidrottsförbundet. Personuppgifter rapporteras vidare till Svenska Tennisförbundet en gång om året, men används inte till någonting annat.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver