Våra fina utebanor har stängts sedan mitten av oktober. Vi förväntar oss att kunna öppna igen senast i
början av maj. Troligen ha vi då bytt tjänsteleverantör för att boka via webben.

Man kan hyra våra banor per timme eller – om man är medlem – även köpa säsongskort och spela på vilka lediga tider som helst för en liten engångsinsats. Det går också nu att hyra bana i 90 eller 120 minuter. Lösa hela timmar kostar 100 kr per timme för icke medlemmar och 80 kr för seniora medlemmar. För juniorer (upp till 20 år) kostar det 50 respektive 40 om man är medlem i klubben. (
20 % billigare för medlem.)

Vill du vara med så gör du det på webben via
https://playtomic.io/dalby-tennisklubb/a3853c8c-9460-4441-8ed6-55d833c9cdb0?q=TENNIS . Du kan alltså sitta hemma eller var som helst och boka via datorn eller i Playtomics app. Kanske är det enklast att registrera sig och boka banor just i appen?

Så här går det till att boka i Dalby:
1) Om det är första gången: REGISTRERA dig som ny användare med ett namn och en EPOSTADRESS (gärna också tel.nummer och åldersuppgifter samt ett LÖSENORD (skriv upp koden så du kan logga in igen). K
oppla ditt bankkort till kontot. Du kommer under rubriken ERBJUDANDE uppe på sidan att ha möjlighet att köpa medlemskap för senior eller junior (20 år eller under) eller att köpa medlemskap tillsammans med säsongskort, så du kan spela utan ytterligare timkostnad hur ofta du vill. Du kan dock bara boka två gånger i förväg och bara under en vecka framåt.

SÄSONGSKORT kostar 350 kr för senior och 100 kr för junior och gäller hela utesäsongen in i oktober. Ett junior- och ett senior-säsongskort borde räcka för de flesta familjers behov. Det räcker nämligen att en person på banan har säsongskort för att den personen ska kunna boka banan.

2) Men detta räcker inte. När du gjort ditt köp, måste du meddela klubben (
mats.nygren.dalby@telia.com) så vi kan bekräfta det i systemet, först därefter kan du boka bana.

Om du avbeställer en bokad tid minst 1 timme före utsatt tid får du tillbaks pengarna till ditt konto. Om det regnar eller banorna är för blöta så anmäl det (via mail) så får du pengarna tillbaka med viss fördröjning för kontroll av oss. Det är förbjudet att spela på blöt bana!

Det är också här på sidan som man (snart) kan boka in juniorer för sommartennis vecka 24 eller vecka 32.

Om bokningsprogrammet strular – eller du saknar dator och smartphone – kan du kontakta
Mats Nygren, tel: 0708-220187, eller Rikard Carlsson (klicka för emailadresser).

Tyvärr har DTK inga egna innebanor förutom Nyvångshallen som vi hyr på söndagsförmiddagarna enbart för juniorträning. Träning på vintern måste ske hos andra klubbar med egna hallar som närmast finns i Södra Sandby, Veberöd, Staffanstorp och Lund.
Sidbyte och koll av ställningen

Det är i princip möjligt att betala MEDLEMSAVGIFT på det gamla sättet via DTK:s plusgiro 24 52 66-2. Meddela i så fall vår kassör Rikard Carlsson via mail exakt vem inbetalningen gäller och vad du vill ha. Ju fler uppgifter du lämnar desto bättre. (klicka på namnet ovan.)

PERSONUPPGIFTER: Vi måste be om alla medlemmars personnummer eller åtminstone födelsedatum, ett krav inte för Playtomic men från Riksidrottsförbundet. Likaså adress och telefonnummer, gärna också mailadress, så ni kan få veta vad som händer inom klubben. Personuppgifter rapporteras vidare till Svenska Tennisförbundet en gång om året, men används inte till någonting annat.