Våra fina utebanor har stängts sedan mitten av oktober. Vi förväntar oss att kunna öppna igen senast i början av maj. För att boka banor via webben kommer vi att använda MATCHi.com.

Man kan hyra våra banor per timme eller – om man är medlem – även köpa säsongskort och spela på vilka lediga tider som helst för en liten engångsinsats. Lösa hela timmar kostar 100 kr per timme för icke medlemmar och 80 kr för seniora medlemmar. För juniorer (upp till 20 år) kostar det 50 respektive 40 om man är medlem i klubben. (Alltså
20 % billigare för medlem.)

Vill du vara med så gör du det på webben via
. Du kan alltså sitta hemma eller var som helst och boka via datorn eller i MATCHi:s app. Kanske är det enklast att registrera sig och boka banor just i appen?

Så här går det till att boka i Dalby:
1) Om det är första gången: REGISTRERA dig med alla efterfrågade uppgifter (många ser obligatoriska). K
oppla ditt bankkort till kontot. Vill du köpa säsongskort och spela "gratis" så måste du också vara medlem. Du kan dock bara boka två gånger i förväg och bara under en vecka framåt.

SÄSONGSKORT kostar 350 kr för senior och 100 kr för junior och gäller hela utesäsongen in i oktober. Ett junior- och ett senior-säsongskort borde räcka för de flesta familjers behov. Det räcker nämligen att en person på banan har säsongskort för att den personen ska kunna boka banan.

Om du avbeställer en bokad tid minst 1 timme före utsatt tid får du tillbaks pengarna till ditt konto. Om det regnar eller banorna är för blöta så anmäl det (via mail) så får du pengarna tillbaka med viss fördröjning för kontroll av oss. Det är förbjudet att spela på blöt bana!

Det är också här på sidan som man (senare) kan boka in juniorer för sommartennis vecka 24 eller vecka 32.

Om bokningsprogrammet strular – eller du saknar dator och smartphone – kan du kontakta
Mats Nygren, tel: 0708-220187, eller Rikard Carlsson (klicka för emailadresser).

Tyvärr har DTK inga egna innebanor förutom Nyvångshallen som vi hyr på söndagsförmiddagarna enbart för juniorträning. Träning på vintern måste ske hos andra klubbar med egna hallar som närmast finns i Södra Sandby, Veberöd, Staffanstorp och Lund.
Sidbyte och koll av ställningen

Det är i princip möjligt att betala MEDLEMSAVGIFT på det gamla sättet via DTK:s plusgiro 24 52 66-2. Meddela i så fall vår kassör Rikard Carlsson via mail exakt vem inbetalningen gäller och vad du vill ha. Ju fler uppgifter du lämnar desto bättre. (klicka på namnet ovan.)

PERSONUPPGIFTER: Vi måste be om alla medlemmars personnummer eller åtminstone födelsedatum, ett krav inte för Playtomic men från Riksidrottsförbundet. Likaså adress och telefonnummer, gärna också mailadress, så ni kan få veta vad som händer inom klubben. Personuppgifter rapporteras vidare till Svenska Tennisförbundet en gång om året, men används inte till någonting annat.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver