E3713CF7-AADE-4A1A-AC20-C1A651CE1DAB_1_105_c

Sommartennis, välj en vecka eller två!


 • Två veckor varje sommar anordnar vi sommartennis för barn och juniorer på våra utebanor. Alla barn och juniorer oavsett erfarenhet är välkomna. Ett lysande tillfälle att prova på en ny sport! I år sker det veckorna 25 och 32.

  Sommartennis innebär att man spelar och leker under ledning av våra tränare. Det pågår de 5 vardagarna i veckan 1,5 timme per dag (vecka 25 dock bara 4 dagar p g a midsommarhelgen) för endast 200 kr per barn på våra utebanor vid Dalbybadet. Medlemskap i klubben krävs inte.  
 • De yngsta barnen spelar tidigast och de äldre och mer erfarna senare. Våra tränare placerar barnen i en lämplig grupp utifrån ålder och erfarenhet. Vilken tid det blir för respektive grupp meddelar vi när grupperna är klara, ungefär en vecka innan start.
 • Den som vill anmäla sig eller sitt barn, går till denna sida: https://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb . Där ser ni ett erbjudande om aktiviteten Sommartennis vecka 25 och vecka 32. Om ni vill anmäla er så klicka på den gröna plattan BOKA. Fyll i så många uppgifter som möjligt på spelaren: namn, ålder, mailadress, telefonnummer.

 • Vid frågor mejla junioransvarig: danneidalby@hotmail.com. Vår huvudtränare heter Jonathan Rockbäck, även hans bror Samuel är tränare hos oss.
 • Tennisläger Dalby TK 2024
  IMG_1364

  Vårterminens juniorträningen har avslutats i maj med två omgångar utomhus

  Våra juniorer erbjöds också ett träningsläger i Bjärred första helgen i mars, där de spelade i två dagar och de flesta också övernattade. Mycket lyckat! (Se fotot ovan!)


  I augusti öppnar vi anmälan till ny termin:
  Anmälan och betalning ska ske via
  https://www.matchi.se/ Klicka på "anläggningar" och skriv Dalby i sökfältet så hittar ni Dalby TK. (Eller går direkt till www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb .) Under "anmälningar" hittar ni fyra erbjudanden indelade enligt ålder och erfarenhet. Klicka på och fyll i lämplig anmälningsblankett i god tid före september då kurserna börjar. De yngsta börjar 8:45 och de äldsta 11:45.

  Ditt barn ska registreras i anmälningsblanketten med alla efterfrågade uppgifter, bland annat personnummer.

  Medlemskap för junior kostar 100 kronor och gäller året ut. Pengarna tas från det konto som ni själva skriver in på sidan.

  Om något krånglar så maila
  danneidalby@hotmail.com så hjälper vi er.

  Juniorträning på utebanorna vid badet.

  Sommartennis med stormen Hans.


  Under augustiveckan 2023 hade vi otur med vädret och Stormen Hans, som gjorde att enda chansen var spel inomhus i Veberöd under två dagar, sedan vi hittat den lösningen. Och en avslutande dag utomhus. Som kompensation fick deltagarna spela lite inomhus första söndagen i september.

  RapidWeaver Icon

  Made in RapidWeaver