Nytt bokningssystem

Bokatennis som vi använt oss av för inbetalningar och bokningar under tre år har blivit uppköpt av Playtomic.io. Det betyder att vi försöker anpassa vår verksamhet till deras sajt och boknings-app. Det betyder ett varken ni eller vi har lärt oss hantera systemet, så försök ha tålamod med barnsjukdomarna som kommer att visa sig. Playtomic har långt kvar till svensk idrottsstandard men hoppas väl kunna utveckla sig.

Inga bidrag till padelbana

Dalby Tennisklubb har under 2020 fått negativt besked från Allmänna Arvsfonden, Riksidrottsförbundet och Sparbanksstiftelsen trots att Lunds kommun ställde sig positiv till våra planer. Det handlar om en ansökan om ekonomisk hjälp att bygga en eller två utomhus padelbanor i anslutning till vara tennisbanor vid Dalbybadet. Allmänna arvsfonden har förklarat att andra banor finns alltför nära för att behovet ska vara angeläget. Närmaste banorna finns i Staffanstorp och Lund.

Mats Nygren, ordförande (kontakt, se högerspalten)

Pasted Graphic
Långbord vid tennisbanorna 24 augusti 2019.

DTK fyllde 50 år 2019

Dalby Tennisklubb fyllde 50 år 2019. Det firade vi med en fest lördagen den 24 augusti. Vi samlades ett 40-tal personer och hade jättekul med nostalgiska minnen och bilder, lekar, mat och dryck.
Foto: Camilla Persson

Pasted Graphic 1
P
å bilden syns Camilla Persson, Solveig Andersson och Evy Nilsson.

Allmän info om vår klubb:

Klubbens två utebanor ligger naturskönt vid Dalbybadet, där vi även förr hade en klubblokal. Se på “Utebanorna” hur du hyr bana eller skaffar sommarkort.
Vi har tennisskola för juniorer två veckor under sommaren, en bra chans att prova på sporten. Vi erbjuder ibland också vuxenträning till nybörjare och något mer avancerade.

Vintertid erbjuder vi träning för våra juniorer i Nyvångshallen en förmiddag i veckan. DTK har haft två lag i seriespel, vinter som sommar. Ett veteranlag för herrar och ett för damer, men just nu är båda lagen skadedrabbade. Så vi är en klubb med stort behov av friska yngre krafter.

Bli medlem i DTK Vad kostar det då att bli medlem i DTK?

Årsavgiften är låg, det kostar bara 200 för seniorer och 100 kr för juniorer (t o m 18 år), Anmälan och betalning sker fr o m 2022 via https://playtomic.io.

Adress till DTK
Dalby Tennisklubb, c/o Mats Nygren, Spannmålsvägen 44, 247 55 Dalby
Tel 0708-22 01 87 C/o Mats Nygren
Plusgiro: 24 52 66-2
organisationsnummer: 845001-0189
RF-nummer: 17171

(DTK har även en provisorisk och icke uppdaterad hemsida hos Riksidrotts-förbundets Idrott-on-line: www6.idrottonline.se/DalbyTK-Tennis)