Ny idrottshall i Dalby byggs!

Idrotten i Dalby kan andas ut! Vi kan nu planera för framtiden! Idag meddelade Socialdemokrater, Moderater och Kristdemokrater att man enats om att i kommande budget lägga in byggnationen av Påskagängets skola och idrottshall. Skola och idrottshall ska vara klar 2026. Vi är glada för att vi blivit lyssnade på och för förståelse om att vår verksamhet är ett viktigt bidrag till ett långsiktigt välfungerande och hållbart samhälle.

Dalby GIF, Dalby Gymnastikförening, Dalby Tennisklubb, Friskis & Svettis, IBK Lund.            
 
Med vänlig hälsning

Margaretha Pettersson, Dalby GIF
 
____________________________________________________________________________
       Pasted Graphic
Långbord vid tennisbanorna 24 augusti 2019.

DTK fyllde 50 år 2019

Dalby Tennisklubb fyllde 50 år 2019. Det firade vi med en fest lördagen den 24 augusti. Vi samlades ett 40-tal personer och hade jättekul med nostalgiska minnen och bilder, lekar, mat och dryck.
Foto: Camilla Persson

Pasted Graphic 1
P
å bilden syns Camilla Persson, Inger Bengtsson och Evy Nilsson.

Allmän info om vår klubb:

Klubbens två utebanor ligger naturskönt vid Dalbybadet, där vi även förr hade en klubblokal. Se på “Utebanorna” hur du hyr bana eller skaffar sommarkort.
Vi har tennisskola för juniorer två veckor under sommaren, en bra chans att prova på sporten. Vi erbjuder ibland också vuxenträning till nybörjare och något mer avancerade.

Vintertid erbjuder vi träning för våra juniorer i Nyvångshallen på söndags förmiddagar. DTK har haft två lag i seriespel, vinter som sommar. Ett veteranlag för herrar och ett för damer, men just nu är båda lagen skadedrabbade. Så vi är en klubb med stort behov av friska, yngre krafter.

Bli medlem i DTK
Årsavgiften är låg, det kostar bara 200 för seniorer och 100 kr för juniorer (t o m 20 år), Anmälan och betalning sker fr o m 2023 via https://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb

Adress till DTK
Dalby Tennisklubb, c/o Mats Nygren, Spannmålsvägen 44, 247 55 Dalby
Tel 0708-22 01 87 c/o Mats Nygren
epost: dalby.mats.nygren@gmail.com
Plusgiro: 24 52 66-2
organisationsnummer: 845001-0189
RF-nummer: 17171

(DTK har även en provisorisk och icke uppdaterad hemsida hos Riksidrotts-förbundets Idrott-on-line: www6.idrottonline.se/DalbyTK-Tennis)


RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver