Bygg ny idrottshall i Dalby nu!

Skriv under här för idrottsklubbarnas gemensamma krav.
Flytta inte fram bygget av en ny idrottshall i Dalby!
Vi idrottsföreningar ser ett stort behov av en ny idrottshall i Dalby. Under de senaste tjugo åren har antalet inomhustider inte utökats trots att Dalby har varit ett av kommunens fokusområden för tillväxt och många nya Dalbybor har flyttat in. Idag kör vi barn och ungdomar till Lunds centralort och grannbyar för att bedriva verksamhet. Ingen förening kan utöka sin verksamhet med nya grupper eller aktiviteter. Vi får inte ens så många tider för vår ordinarie verksamhet som vi är berättigad till enligt kommunens egna antagna principer. Vi tvingas konkurrera med varandra om halltider.
Vi idrottsföreningar vill bidra till attraktionskraften för ett gott liv i Dalby. Vi vill välkomna barn och ungdomar till en bra idrottsverksamhet och vuxna till aktiviteter i rörelse.
I november kommer kommunen att fatta slutgiltigt beslut kring byggnationen. Skriv på vårt upprop för ett positivt beslut att bygga en ny idrottshall i Dalby. Skriv under du också! Vi kommer att överlämna alla underskrifter vid ett offentligt möte där vi bjuder in representanter för alla politiska partier till ett möte i samverkan med Dalby Byaråd. Håll utkik efter datum och plats!
Dalby GIF
Dalby Gymnastikförening
Dalby Tennisklubb
Friskis & Svettis Lund
IBK-Lund
Tillsammans representerar vi över 2000 utövande aktiva medlemmar!
Länk till protestlistan: 
https://www.skrivunder.com/flytta_inte_fram_bygget_av_en_ny_idrottshall_i_dalby             Pasted Graphic
Långbord vid tennisbanorna 24 augusti 2019.

DTK fyllde 50 år 2019

Dalby Tennisklubb fyllde 50 år 2019. Det firade vi med en fest lördagen den 24 augusti. Vi samlades ett 40-tal personer och hade jättekul med nostalgiska minnen och bilder, lekar, mat och dryck.
Foto: Camilla Persson

Pasted Graphic 1
P
å bilden syns Camilla Persson, Inger Bengtsson och Evy Nilsson.

Allmän info om vår klubb:

Klubbens två utebanor ligger naturskönt vid Dalbybadet, där vi även förr hade en klubblokal. Se på “Utebanorna” hur du hyr bana eller skaffar sommarkort.
Vi har tennisskola för juniorer två veckor under sommaren, en bra chans att prova på sporten. Vi erbjuder ibland också vuxenträning till nybörjare och något mer avancerade.

Vintertid erbjuder vi träning för våra juniorer i Nyvångshallen på söndags förmiddagar. DTK har haft två lag i seriespel, vinter som sommar. Ett veteranlag för herrar och ett för damer, men just nu är båda lagen skadedrabbade. Så vi är en klubb med stort behov av friska, yngre krafter.

Bli medlem i DTK
Årsavgiften är låg, det kostar bara 200 för seniorer och 100 kr för juniorer (t o m 20 år), Anmälan och betalning sker fr o m 2023 via https://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb

Adress till DTK
Dalby Tennisklubb, c/o Mats Nygren, Spannmålsvägen 44, 247 55 Dalby
Tel 0708-22 01 87 c/o Mats Nygren
epost: dalby.mats.nygren@gmail.com
Plusgiro: 24 52 66-2
organisationsnummer: 845001-0189
RF-nummer: 17171

(DTK har även en provisorisk och icke uppdaterad hemsida hos Riksidrotts-förbundets Idrott-on-line: www6.idrottonline.se/DalbyTK-Tennis)


RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver